Caçadors de bolets

Per sisena temporada a tv3 (televisió de Catalunya) podem gaudir del programa "caçadors de bolets", destinat a conèixer millor les varietats de bolets que poblen els nostres boscos mitjançant el seguiment de diversos boletaires, ja siguin professionals o amateurs, en la seva recerca.

Fins ara haviem tingut com a protagonistes, cuiners, gent famosa, bombers, etc... el dia 18 de novembre els protagonistes van ser un grup d'amics sords. Fet que va fer el programa més interessant, al meu parer, perquè ens va permetre identificar els bolets, aprendre el seu nom en la llengua de signes catalana i alguns "trucs" que tenen les persones no oients per caminar pel bosc quan van en grup.

Per aquells que no ho van poder veure o vulguin repetir-ho, tv3 gaudeix d'un servei anomenat 3 a la carta on es poden visionar de nou els capítols.

Pels interessats, la web de caçadors de bolets té un apartat anomenat "l'últim programa" on es pot veure directament l'últim capítol emès. Una vegada passat, es deriva a l'apartat "tots els capítols" allà haurem de marcar la 6ºtemporada i buscar el capítol "Els boletaires sords", emès el 18/11/2009.

Enllaç directe al web de "Caçadors de bolets"