Contes en llengua de signes catalana

En aquesta ocasió volem donar a conèixer una editorial catalana, El cep i la nansa, amb seu a Vilanova i la Geltrú.

Aquesta editorial disposa d'una col·lecció de contes infantils adaptats a la llengua de signes catalana, anomenada col·lecció Ginjoler, on el text original va acompanyat d'una adaptació al català signat amb l'estructura de la llengua oral. A més a més, tots els contes van acompanyats d'un DVD amb la representació del conte seguint l'estructura de la llengua de signes catalana.

A part de la publicació de llibres també realitzen un seguit d'activitats durant l'any entorn a aquesta col·lecció com exposicions, xerrades, jornades, etc..que es poden seguir mitjançant el seu blog o subscribint-se.


El darrer 7 de novembre es va presentar a la biblioteca Armand Cardona Torrandell el seu darrer llibre: Quin embòlic còsmic!! On un astrònom, inventor del "patinet estel·lar" ha d'esbrinar perquè s'està produïnt un desordre còsmic.

Tots els llibres costen 15 euros, un preu més que raonable pel material que s'inclou i l'exclusivitat del producte. Així doncs, aquí teniu una bona opció per autoregalar-nos aquells que estem aprenent lsc o per regalar a aquelles persones sordes del nostre entorn.


Per més informació podeu dirigir-vos al següent enllaç: Ginjoler